2018: What’s next?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

2017: Hoe zat het ook alweer? www.seven-dees.nl Columns, tips en travel. Door mijzelf met veel passie geschreven en door jullie met veel plezier gelezen. ‘Uberpuber’, de column over mijn ‘bonusneefje’ scoorde dit jaar de meeste hits. Volgens de hoofdrolspeler ligt dat echter niet aan mijn schrijfkunsten, maar aan de bijpassende foto van hem in het bad. ‘Bonusneefje’ is tenslotte een ontzettend lekker ding, al zegt hij het zelf. 

Travel & Instagram
2017 Was echt mijn jaar op het gebied van reizen. Niet alleen maakte ik een prachtige rondreis door Thailand, ook Ibiza, Antwerpen, Stockholm, Lille en nieuw te ontdekken steden in Nederland kwamen aan bod. Ik weet niet hoeveel (reis)foto’s later werd het dan toch (eindelijk) tijd voor een seven-dees Instagram account. Ruim 900 followers verder werd één van mijn Instagram foto’s onlangs uitgeroepen tot foto van de dag. Hoe leuk is dat?

Tips
In februari van dit jaar kwam Mijn Lief, lekker burgerlijk, met de museumjaarkaart aanzetten. Oké, twee museumbezoeken en dan verdwijnt dat ding weer onderin de kast, was mijn eerste reactie. Niets bleek echter minder waar. Gewapend met de museumjaarkaart gingen we heel Nederland door. Zo besloten we op een zaterdagochtend spontaan de trein naar Friesland te nemen om de Mata Hari tentoonstelling in het Fries Museum te bezoeken. Leuk om te zien dat ook de recensies van deze museumbezoeken anderen inspireren. Inmiddels zijn wij namelijk niet meer de enige die onder de noemer ‘burgerlijk’ vallen, gezien de enthousiaste berichten die ik ontving van kersverse museumjaarkaartbezitters. Wellicht komen we elkaar in 2018 tegen in een museum.

2017: Hello World
In 2017 was het ook tijd voor een nieuw logo en een nieuwe rubriek. Op de facebookpagina van seven-dees staat iedere vrijdag een leuke weekendtip online. Denk hierbij aan een hotspot waar je echt geweest moet zijn of een winkel met een origineel concept. Een aantal van deze hotspots bezocht ik samen met Stephanie van ‘By Francoise Blog.’ Daarnaast is Mijn Lief, en tevens grootste fan, een gewillig slachtoffer. Een geslaagde winactie organiseerde ik eerder dit jaar in samenwerking met ‘Personal Touch Travel Marga van der Linden.’ Tevens schrijf ik met veel plezier gastblogs voor Evelyne, de energieke girlboss van ‘TraveGloss.’ Ook de door Evelyne georganiseerde meetings met andere bloggers waren inspirerend en vooral gezellig. Volgend jaar weer?

2018: What’s next?
Kortom: 2017 was een mooi blog-jaar. Inmiddels staat 2018 voor de deur. 2018: What’s next? Ik heb geen idee. Echt niet? Nee echt niet! Mijn laptop is opgeladen. Een leeg kladblok ligt al klaar. Inspiratie genoeg. Ideeën zat. Maar hoe ik dit in 2018 vorm ga geven, dat blijft voor ons beide een verrassing. Dat laatste is een van mijn goede voornemens voor dit nieuwe jaar. Laat je verrassen en de dingen over je heen komen. Tot die tijd, like de facebookpagina (www.facebook.com/sevendeesblog) Volg mij via Instagram (www.instagram.com/sevendees26). Spread the word. Check de website. Vergeet niet om tips m.b.t. leuke hotspots naar mij door te mailen en dan beloof ik je dat de eerste ‘verrassing’ van 2018 in januari on-line staat. Enjoy!

 

Dit bericht is geplaatst in Home met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.